14/11/2022 18:00 - 23:00 uur
Locatie
Klein Berlijn
Omdat we nog genoeg stof tot nadenken hebben van de vorige bijeenkomst, houden we het in november luchtig en gaan we iets creatiefs doen. Voor diegenen die willen, gaan we eerst weer genieten van het heerlijke eten bij Klein Berlijn, waarna we aan de slag gaan met ons eigengemaakte dessert: bonbons (mogen ook mee naar huis).
We leren chocolade temperen (op de juiste temperatuur brengen) voor het maken van bonbons, we gaan ze vullen met diverse soorten vullingen en decoreren.
Heb je ook zin om een echte “Robèrt” te worden? Geef je snel op (introducees zijn ook welkom).
Je kunt je aanmelden via de site (LEDEN EERST INLOGGEN) Kosten diner € 29,50 p.p. excl. drankjes. Kosten workshop voor introducees € 15,00 p.p., te betalen bij aanmelding via iDeal.
INSCHRIJVEN VOOR DEZE BIJEENKOMSTEN
Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.
AANGEMELD VOOR DEZE BIJEENKOMST
- Marianne Kremer
- Saskia de Heus-Ringers
- Erna Hommes
- Saskia van Malsen-Wierdsma
- Annemiek Kardolus
- Gerie van de Vlekkert
- Angela van Beek
- Emily Woestenenk
- Nienke de Heus-Wiegersma
- Mariëlle Buijsse
- Sylvia van t Hoog